Long gone and moved on



Hej! Jag har tappat allt vad inspiration heter och har ingenting att skriva om. Så jag slänger upp en bild och påminner er om att inte missa bonde söker fru ikväll! Det är ju dags för det stora valet! 

Still wear the scars like it was yesterday



Imperfect perfection



Förra veckan impulsköpte jag och Jennie varsin nyårsklänning från Nelly och idag kom dem äntligen fram! Det var kärlek vid första ögonkastet. 



Söndag

Efter lite jobb och plugg var jag beredd att gå och lägga mig, men så slängde jag en blick på klockan som bara visade 18.00. Hur kan jag vara såhär himla trött hela tiden? Skulle allvarligt talat kunna gå och lägga mig nu och sova fram till julafton! Men eftersom 18.00 känns liiiiiiiiite väl tidigt så ska jag ta och lägga mig under en filt och kolla in någon gammal julkalender. Söndagsmys är rätt härligt ändå.

 



Never forget




Missförstånd

Idag på jobbet lyckades jag skämma ut mig en aning, som vanligt. Jag är nämligen helt genomförkyld vilket i sin tur har resulterat i att jag har fått lock för öronen och går runt lite i min egna värld. Det ledde till det här missförståndet.
 
Kunden: Åt vilket håll finns maken?
Jag: Haha, det får du hålla reda på själv!
Kunden: Va? Åt vilket håll finns lakan...?
Jag: Eh.. jaha...ehh..ditåt...

 
 



Behandling

Åtta veckor går snabbare än man tror. Idag har jag varit på behandling, igen. Fick sköterskan som inte kan sticka mig, igen. Fast idag klarade hon det faktiskt förvånansvärt nog på tre försök! ...efter att ha punkterat två blodkärl och förstört några nerver då vill säga.
 
Nu känner jag mig som jag brukar göra efteråt. Snurrig, trött, febrig, frusen och sånt där, men jag ska lägga mig tidigt, vila ut och pallra mig upp till skolan imon hur jag än mår! Kan inte missa mer nu.




Leopard



Älskar mina nya naglar.