Just smile


Jag har precis krypit ner i sängen. En förkylning i kombination med stress och för lite sömn tar ut sig på kroppen! Så nu ska jag strax välkomna John Blund och ladda upp inför morgondagen. Då väntas skola, sjukhusbesök, lite shopping och MASSA plugg. Godnatt.



Stressad

Hej på er! Jag har visst varit lite frånvarande här några dagar nu, men som vanligt har jag en helt naturlig förklaring och den stavas ---> Kaos. Kaos i livet och kaos i skolan. Kan vi inte ta jullov nu eller nåt?



 



Mycket att göra, lite tid

Jag har precis vaknat till liv och fått i mig lite frukost. Jag tänker inte spilla någon tid idag så snart ska jag hoppa upp ur sängen och börja städa. Sen om dagen blir som jag vill så ska jag lyckas skriva en uppsats om globalisering på 1500 ord (på engelska!!), plugga till naturkunskapsprovet + hinna ta mig ut och antingen gå eller springa en runda. Sen vill jag bara ta ett långt bad, stressa av och ta kväll. Vi får se om jag lyckas!




Matkoma

Jag har precis bakat scones till mig och mamma. Jag smällde i mig en och en halv och nu har jag hamnat i hemsk matkoma! Funderar på att lindra det genom att gå ut och gå en runda, men jag har sån sjuk träningsvärk sen gymmet igår så jag vet inte om jag klarar ens det, haha. Sätta sig i soffan och kolla på tv med familjen är ju också ett alternativ.. och det låter faktiskt inte helt fel nu när jag tänker på det.




Körkortsteori

Har äntligen kommit hem efter världens längsta dag! Först skola, sen ett skönt pass på gymmet och sist men inte minst, den första teori-lektionen på körskolan. På teorin lyckades jag på något sätt bli den som blev utfrågad mest och magen kurrade något extremt, såklart. Och såhär kommer alla tisdagar se ut i fem veckor framåt nu! Kul.

Det känns väldigt bra att vara hemma nu i alla fall. Har fått mat i magen och slängt mig i soffan. Inget plugg för mig idag!




Always on my mind



Känner mig väldigt förvirrad idag. Många tankar som snurrar runt och jag vet inte vad som är rätt längre. Trots det har jag i alla fall lyckats göra färdigt en massa uppgifter och nästan skrivit en hel krönika idag! Inte illa.

Nu blir det en powerwalk med hög musik i lurarna. Ska försöka trassla ut tankarna och komma fram till något bra!