Godmorgon

Nu har jag vaknat till liv efter gårdagskvällens studentfest. Jag hade inte speciellt roligt igår så jag åkte hem lite tidigare. 

Ska försöka städa upp lite på mitt rum nu, ta en snabb dusch, göra mig iordning, packa och sen åka iväg mot Sunne. Ser inte alls fram emot en resa på drygt 8 timmar, men jag får ju träffa Jonathan sen så då får det vara värt det!! 


Älskar dig
 



Flow

Nu har jag tagit lov! Vi har inställda lektioner både imon och på fredag så nu kan jag passa på att andas ut innan jag börjar praktiken nästa vecka. Ibland går livet verkligen i rätt riktning! 

Var på cirkelträning ikväll och herregud vad jobbigt det var. Jag orkade knappt stretcha efter passet för hela kroppen ville bara säcka ihop, haha. Förmodligen beror det på att jag är extremt otränad, men jag är sjukt nöjd med det ändå. Ett sånt pass varje dag skulle inte sitta fel! Love it. 

Ska verkligen försöka ta tag i träningen mer nu (för typ femtioelfte gången..), och minska mitt extrema sug efter socker hehe.. Man måste ju få unna sig goda saker ibland, men jag har tyvärr lyckats ta det där "unnandet" till en helt ny nivå. Haha, jag kan verkligen vara rent ut sagt tragisk gällande godis och socker ibland...


 



Så sant som det är sagt

Hata är ett starkt ord, men jag HATAR att plugga. 

 



Underbart var ordet

Nu är jag hemma i tråkiga Bredaryd igen. Jag har haft en underbart bra och mysig helg med Jonathan (bortsett från alla tågresorna och väntetiderna då). Jag har blivit bortskämd med lagad mat hela helgen, frukost på sängen och massa mer! I lördags kväll var vi och såg den nya filmen Ego på bio. Rekommenderar er verkligen att se den! 

Nu längtar jag massor till fredag så jag kan åka igen och stanna där i tre veckor den här gången.
Det kommer bli så jäkla bra!