Sjuk, sjuk och åter sjuk

När livet äntligen börjar le mot mig och jag känner mig frisk så blir jag självklart sjuk igen. I måndags efter skolan kom jag hem med frossa och världens huvudvärk. Ställde mig under duschens varma strålar, hoppade i min onepiece, värmde en vetekudde och kröp ner under ett tjockt täcke. Senare visade tempen 39 grader...

Idag har tempen sjunkit lite, men huvudvärken vägrar ge sig.. Men orkar inte klaga mer, för imon gör jag mitt sista prov innan studenten och sen är jag helt FRI! Den lyckan jag kommer känna imon eftermiddag kommer vara helt obeskrivlig!! 
 
Nu: C-vitaminer.


 



It's okay not to be okay

Tears don't mean you're losing,
everybody's bruising.
It's okay not to be okay.



Måste skriva av mig

Jag förstår inte hur skolorna tänker ibland. Försöker dem medvetet få sina elever att gå in i väggen eller vad är det frågan om? Jag bokstavligt talat drunknar i plugg just nu och samtidigt ska jag försöka bygga upp min kropp som är helt totalt nedbruten. Tragiskt nog hinner jag inte tänka på min hälsa utan måste fokusera på skolan för att försöka rädda mina betyg. Då förstår jag inte hur man som lärare kan ge mig en extra uppsats att skriva. En uppsats som jag måste skriva för att jag har missat några lektioner för att jag har varit riktigt, riktigt sjuk.

Kära lärare, jag skulle vilja se er överleva en dag i min kropp så ska ni få se hur jävla lätt det är.