Sjukling

Jag är så himla arg. Alltid ska jag passa på att bli sjuk när det är som mest olägligt! Jag skulle jobbat idag, men efter två alvedon och tre koppar te ligger jag fortfarande utslagen med feber i sängen! Hatar livet just nu. 



17 December

Hallå! Idag stannade jag i skolan till halv fem för att mamma skulle komma med bilen så jag kunde övningsköra hem. Vad gör man inte för körkortet! Sen fixade jag lite julklappar och sen har jag suttit och pluggat redovisning och beskattning fram tills nu. Har prov imon och jag kan ingenting! Är det inte underbart?





Stukad fot

Känner att jag måste dela med mig av den här extremt roliga, egentligen rätt oviktiga händelsen. Jag är så sjukt trött efter den här helgen, så jag tänkte att en promenad i kylan piggar nog upp! Ut går jag, och allt går bra, tills jag kommer till en trottoar med massa snö. För att komma upp på trottoaren måste jag hoppa över en snödriva, vilket jag alltså gör. Missbedömde dock avstånd och allt för foten hamnade på snedden och AJ vad ont det gjorde.



18 år


Dagen jag har väntat så länge på nu är äntligen här.
Idag fyller jag 18 år!



Naturkunskapsprov

Jag tror min hjärna sprängs snart. Har suttit och pluggat naturkunskap sen jag kom hem vid tre, men nu får det vara nog. Annars dör jag förmodligen snart. Förhoppningsvis lägger sig alla kunskaper tillrätta under natten så jag vaknar upp med stenkoll imon! Hoppas kan man ju åtminstone.

Tur man har bra kompisar som förgyller dagarna i alla fall! Tack Julia, Amanda och Linnea för att ni var så snälla och överraskade mig med fika efter skolan idag! Supermysigt var det. Ni är bra! ♥



Jag är så otroligt produktiv

Wow. Den här dagen gick ju jättebra... Har jag pluggat naturkunskap? NEJ. Har jag pluggat körkortsteori? NEJ. Har jag sytt en klänning? NEJ. Har jag sovit? JA.

Mvh ett hopplöst fall


 



Mina kreationer


Jag är så sjukt sugen på att sy en klänning idag! Tänkte jag skulle prova mig på att sy efter något av mina mönster den här gången. Klänningarna på bilderna sydde jag ju bara helt från huvudet så det hade varit roligt med en lite mer planerad variant. Får se hur det blir med det!



Måndag igen

Ny vecka, nya möjligheter. Idag slutade jag vid ett och då åkte jag och mamma till elgiganten för att köpa en lite kamera till mig i julklapp! Det fick bli en liten och smidig Nikon coolpix. Helt perfekt.

Planerna för resten av dagen är att plugga naturkunskap och lite körkortsteori.. Men först får det bli en liten powernap! Är så sjukt trött idag.
 



I need you, you don't need me

 
Har av någon outgrundad anledning råkat sluka en hel chokladkaka på väldigt kort tid nu. Bra att jag först efteråt minns att jag är laktosintolerant också. SMART



quote

The worst feeling ever is not knowing whether you should wait or give up. ♥

 

 




Julbord

Har precis vaknat upp och ätit lite frukost. Nu är det fasta som gäller fram till halv fyra, för då åker hela familjen på julbord på Chappen, SÅ MYSIGT!

Förra året var jag inlagd på sjukhus och var ordinerad flytande kost när vi egentligen skulle åkt på julbord... Lagom kul att ligga där med pulversoppa när man visste att de andra åt god julmat, haha. Så nu ska jag allt ta igen det jag missat! 

Förra årets julbord...



Mysig fredag

Nu har jag precis kommit hem från Jönköping! Lyckades köpa med mig några julklappar och ett nytt mobilskal till mig själv. Supernöjd! Nu ska jag mysa ner mig i soffan i min onepiece och kolla på film. Cockpit får stå för kvällens underhållning. Hoppas ni får en toppenfredag!




Fredag!

Åkte in tidigt till skolan idag fullt medveten om att min första lektion var inställd. Den tidiga bussen går ju hela vägen till skolan. Så ja, jag offrade alltså min sovmorgon för att jag var för lat för att gå den sista biten. Det låter ju lite lagom tragiskt. Men jag är glad ändå, för efter skolan sticker jag och Jennie till Jönköping för lite julshopping! Så mysigt!

 



Seashell UF

Nu har jag precis kommit hem från Reftele.Jag och Carro skulle hjälpa vår leverantör i verkstaden idag och det var ju minst sagt intressant. Där hamnade vi, två vilsna tjejer, mitt bland alla stora maskiner och skulle börja tillverka våra egna produkter! Jag fick bland annat använda någon stor slipmaskin som darrade så mycket att jag tappade känslen i hela händerna. Klen tjej. Vi lyckades i alla fall rätt bra med allt och nästa vecka ska vi dit igen för att montera ihop delarna. Så alldeles snart går det att köpa vår produkt!




Otursdag

Alltid lika roligt att vakna upp till snökaos och oskottade trottoarer. Första steget utanför dörren resultérade i två liter snö innanför skorna. Sen var självklart bussen försenad, och jag kom nätt och jämnt fram till körskolan i tid för att gå på riskettan. Riskettan gjorde sedan så att jag fick ont i huvudet och inte hann äta någon middag, så det planerade gymmandet med Linnea fick jag ställa in. Jag hämtade istället 8 kilo salami och gick och bar på till bussen, och det gav träning vill jag lova! Bussen kom, jag hoppade på och efter en stund hade mina salamisar orsakat en hemsk lukt på bussen. Väl hemma satte jag igång en film, in time, men jag var så trött att jag somnade mitt i och missade hela slutet.
 
Nu ska jag och mamma laga pizza till kvällsmat, men jag vet knappt om jag vågar hjälpa till. En husbrand är inte precis det sätt jag vill avsluta den här dagen på.

Sammanfattning om ni inte orkade läsa: Det är inte min dag idag. 




The red one

Jag har nog missat att berätta att jag och Jennie fick ännu ett shoppinganfall och beställde varsitt plagg från inlovewithfashion.com förra veckan.. Och idag kom de fram! Snacka om två glada tjejer!
 
Först tänkte jag dock nästan skicka tillbaka den, men den växer otroligt mycket hos mig för varje minut. Och efter att jag har sytt till den och fixat lite så kommer den bli helt perfekt. Så den får nog stanna trots allt!

 
Det blev lite dåliga bilder, men ni får stå ut med det idag.



Fruset

Jag fick en impuls att avsluta den här helgen med en powerwalk, vilket faktiskt kändes som en väldigt bra idé...tills jag kom utanför dörren och insåg att det var tio minusgrader... Nu har jag ingen känsel i mina kinder, händer eller fötter. Bra jobbat!
 
Jag funderar starkt på att ta något varmt att dricka och sätta mig under en filt framför tvn nu. Och på tal om varm dricka så fick Jennie mig att dricka min första varma choklad på cirka 8 år (!!!) igår. Det galna var att jag faktiskt tyckte det var riktigt gott! Tänk vad mycket jag har gått miste om i alla dessa år.






Sparkling nails


Det här är vad jag har pysslat med litegrann idag! En enkel och snygg design som vem som helst kan göra! 



Bildbomb

 



Husbygge



Nu tänkte jag försöka slänga ihop ett litet pepparkakshus! Jag är alltid lika rädd att det ska hända något när jag gör det. Några år har delar gått i kras och ett år lyckades jag få limpistolen att explodera så att hela strömmen gick i huset. Så jag hoppas på noll missöden idag och resultatet får ni senare!



1 december


Obeskrivligt skönt att det äntligen är helg!
Och dessutom en helg som jag är helt ledig och kan göra vad jag vill. Så jag tror att den här dagen får gå åt till att julstäda, baka pepparkakshus, plugga körkortsteori och kolla julfilm. Hur bra?!