Tired girl

Dom senaste dagarna har jag inte varit i toppform och det är därför jag inte orkat blogga så mycket. Var uppe i jönköping på behandling i tisdags och det brukar alltid ta någon dag innan jag "återhämtat mig" eller vad man ska kalla det. Så de här dagarna har gått åt till vila och jag unnade mig dessutom en pluggfri dag både igår och idag.

Nu ska jag krypa ner i sängen med datorn och fortsätta ta det lugnt. Imorgon är en ny dag!




Gooooodis ♥



Jag är verkligen hopplös när det kommer till godis och andra sötsaker! Allting började som en oskyldig historia med att jag och Carro skulle gå och köpa lite plugg-godis. Sen, tio minuter senare, stod vi där med varsitt kilo från hemmakväll. Hur gick det där ens till?!



Tre månader



Har äntligen tagit tag i det där körkortet och gått och skrivit in mig på körskola idag! Jag köpte ett startpaket med teori, körlektioner och hela köret, så nu ska det pluggas för fullt. Jag är så himla taggad och har redan plöjt igenom en del av boken! Fyller ju 18 om 80 dagar (inte för att jag räknar eller så) och jag vill vara så förberedd som möjligt när det gäller sen! Det där kortet ska bli mitt.



Jordgubbstårta a'la Pickan



Pappa fyller år imon, men jag bakade den klassiska födelsedagstårtan idag istället! Så himla god var den! Är det något jag verkligen kan så är det den här tårtan, haha. 

Nu ska jag försöka plugga det jag ska, sen städa mitt rum och sen ge mig ut på lite träning! Ha det bra ♥



Sushifredag



Idag skippade jag och Amanda skollunchen för att istället äta på sushibar efter skolan. Säger bara, SÅ HIMLA GOTT! Jag har haft craving efter sushi i drygt två månader så det här var helt enkelt bara underbart. Det får lätt bli en ny tradition!



Vältränade tjejer


Det märks att man har blivit bortskämd med att sluta tidigt från skolan nuförtiden för på torsdagar när vi slutar så tidigt som klockan två så säger vi "Åh nej! Vi går ju länge idag!" Haha, tragiskt. 

Efter skolan drog jag, Linnea och Amanda en sväng till gymmet. Sen hoppade jag på bussen precis som vanligt, men resan blev långt ifrån som vanligt! Hamnade mitt ute i ödemarken på grund av att den vanliga vägen var avstängd. Efter många om och men kom jag i alla fall hem till slut. Då fick det bli en powerwalk på 40 minuter!



Jag. är. kär.

Fuskade lite i pluggandet och började kolla runt på höstskor istället, det brukar lätt bli så när man datorn står alldeles för nära, haha. Fastnade i alla fall extremt mycket för dessa tre snyggingar från Scorett. Hur snygga är dom inte?! De två längst till vänster är dock lite för saftiga i priset för lilla mig.. men vi får se!



A cup of tea



Har lyckats bryta min besatthet av kaffe och istället gått tillbaka till te igen. Så mycket bättre på alla sätt och vis! Har börjat plugga språkfilosofi nu också och än så länge har jag lärt mig att människan alltid missförstår och alltid missförstås... Bara jag som tycker filosofi verkar helknasigt?



Onsdag 19 september



Idag är det onsdag vilket innebär kortaste skoldagen på hela veckan. Kom hem vid halv ett ungefär och hamnade i soffan direkt. Nu ska jag försöka vila lite och sen försöka ta tag i allt som måste göras idag. Bland annat plugga språkfilosofi till morgondagens prov. Visst låter det skoj?!



Stockholm



Är så himla glad just nu! Jag och mamma har nämligen bokat en weekend till underbara Stockholm i november. Jag fullkomligt älskar stora städer där det vimlar av massa människor överallt så frågan är ju vad jag gör i lilla Bredaryd egentligen? Haha. Men nu börjar i alla fall nedräkningen! Bara 52 dagar kvaaar ♥




Filmmys + popcorn



Efter sex kilometers rask powerwalk och en timme på gymmet direkt efter känns det som att jag är värd lite mys framför en film. Harry Potter och dödsrelikerna del 2 får det bli. Jag har inte sett den än så det ska bli kul att äntligen få se slutet på allt!



Ost- och skinkpiroger


Jag och mamma slängde ihop grymt goda ost- och skinkpiroger ikväll!
Receptet på dessa hittar ni här! och jag lovar er, de är verkligen hur goda som helst. 







Det där med träning



Tanken var ju att jag skulle ta tag i mitt liv och gå till gymmet efter skolan idag, men så blev det förstås inte... För när Julia sa att det var utförsäljning på glass inne i stan så var jag ju inte den sista att tacka nej precis! Och ett ton glass senare kändes inte det där med gym så roligt längre, så det fick bli bussen hem istället.
Jag måste verkligen försöka hitta den där träningsmotivationen igen! Annars kommer jag snart rulla fram, haha.






NU KÖR VI

Här har det varit dött ett tag känner jag! Jag har helt enkelt bara inte haft orken att ta tag i livet och göra ett enda inlägg på sistone, haha. Nu fick jag dock en impulsidé! Tänk om jag skulle radera allt på bloggen, skaffa ny design, ny kategorier och sen börja om HELT från ny kula? 

Let's GO!