Förbättring

Antibiotikakuren är avslutad och jag mår äntligen bättre. Visst, jag behöver sova någon timme mitt på dagen för att orka, jag har ingen större matlust, jag väger precis strax över 50 kilo, jag har jättesvårt för att gå upp i vikt, mitt immunfösvar är kört i botten, jag är trött i kroppen hela tiden och jag har knappt en enda muskel kvar. MEN, jag lämnar botten för att kämpa mig uppåt nu.
 
Nu ska jag bara försöka hålla mig frisk och snart, snart är jag mitt gamla vanliga glada jag igen! 



Ryhov

I torsdags förra veckan fick jag ännu en konstig febertopp och mamma ringde vårdcentralen då jag vägrade av rädsla för att jag skulle missa studenten på fredagen. In åkte vi, och doktorn tog en del prover. Efter en timme på jourcentralen fick jag veta att mitt crp låg högt över vad det ska och läkaren skickade en remiss till akuten. Där tog dem lite prover och diskuterade hur de skulle göra. Tillslut bestämde de sig för att behandla det som en bred infektion med antibiotika rätt in i blodet. Jag skulle bli inlagd.

När jag hörde det blev jag helt tyst och det kändes som världen stannade av, jag skulle ju ta studenten!

Det löste sig iallafall till slut och jag fick gå på permission. Efter studenten blev det en natt på sjukhuset i Värnamo och på lördagen bestämdes det att jag skulle flyttas till infektionskliniken i Jönköping.

Nu ligger jag här uppe och har fortfarande inte fått något svar på vad som är fel. Det är osäkert om antibiotikan hjälper och om jag har en infektion eller inflammation..

Jag är så trött på att ligga här uppe nu, speciellt utan att få riktiga svar på vad som är fel, men jag hoppas på att jag blir bättre och får komma hem snart!!