Jag är tillbaka!

Det var ett tag sen jag skrev här känner jag, men nu är jag tillbaka! Åtminstone tills jag tröttnar igen, haha. Jag sitter just nu helt död i soffan. Josse och Jennie var precis här på lite söndagsmys och sammanfattning av gårdagens fest. Alltid lika kul!

Nu ska jag tvätta bort sminket och mysa ner mig i sängen. Jag har lite (mycket) sömn att ta igen. 

 



Lördag

Godmorgon!
Jag är verkligen döööödstrött idag. Vill vara ledig och fixa en massa, men istället så ska jag strax slita mig från sängen, göra mig iordning och sticka iväg till jobbet. Yeeey. Sen tror jag att jag får ta tag i lite städning när jag kommer hem. Kul dag. 

Men kvällen blir bra iallafall, då blir det mys framför mello-finalen! 





Raspberry smoothie

 
Jag har precis slängt ihop en smarrig hallon-smoothie och det enda jag vill göra just nu är att mysa ner mig med den i soffan under en filt och kolla på en film eller nåt, men istället så sitter jag och försöker plugga till ett stort naturkunskapsprov om människokroppen som jag har imon. BLÄ.

Men nåja, jag har ju min smoothie iallafall...





Thomas Sabo



Jag har äntligen tagit tag i livet och köpt mig ett Thomas Sabo armband. Det har lätt blivit mitt nya favoritarmband!
Enkelt, snyggt och värt varenda krona.






Äckliga sjukdom

 
Jag blev plötsligt sämre igår och idag så det slutade med ett akut läkarbesök som slutade med en behandling i "förtid". Nu hoppas jag på att det hjälper så jag får må bra igen, jag blir ju så sänkt av allt det här. Plugget får hamna lite åt sidan den här veckan för jag orkar inte ta tag i det riktigt än.

Nu ska jag krypa ner i soffan och bara mysa resten av kvällen, jag måste bli bra nu.