Jag är så trött på det här

Två veckor har jag gått med halsont och minimal feber nu, och det går inte över. Det i samband med att mitt blodvärde borde ha sjunkit en rejäl bit och att min sjukdom ALDRIG vill ge sig. Jag kanske är väldigt negativ nu, men det känns verkligen som att jag aldrig får må riktigt bra. Inga mediciner verkar fungera på mig heller. Jag trodde att allt skulle bli bra med den behandlingen jag för tillfället går på, men nu har jag förmodligen bildat antikroppar mot den för den biter inte på mig längre. Det känns ju lagom roligt att den enda behandlingen som faktiskt fungerat på mig inte längre gör det. 

Jag hatar när folk omkring mig säger åt mig att tänka positivt. Man kan bara tänka positivt till en viss gräns och när den gränsen är nådd så orkar man bara inte. Jag har inte kunnat träna på tre veckor och jag kan inte planera något för jag vet aldrig hur jag kommer må. Min dröm har alltid varit att resa mycket och längre perioder, men min sjukdom begränsar mig och jag vet inte riktigt om jag kommer klara av allt det jag vill. 

Men det jobbigaste är nog att det inte syns på mig att jag mår dåligt. Det känns inte som att folk riktigt förstår då. Att de inte förstår varför jag inte orkar.



Nails

Mina naglar var så slitna så jag klippte ner dem hur långt som helst och slängde på ett neutralt lack och några silvriga stripes på ringfingrarna. Det får duga tillsvidare!




Idag ska jag:

*Sola
*Fixa naglarna
*Göra färdigt en svenska-redovisning
*Städa hela övervåningen
*Läsa
*Gå ut och gå
 
Klarar jag allt det så blir jag väldigt stolt över mig själv för jag känner mig allmänt seg idag. Ungefär som att någon har proppat i mig sömnmedel eller något lugnande. Helknäpp känsla! Men jaja, det är väl bara att kämpa på! Hoppas ni får en bra dag ♥

                                                              Åh vad jag saknar min pojk.



Lite av den senaste veckans shopping

      Snygg tröja Vero Moda 160:-                                Mysig tröja New Yorker 249:-


      Världens finaste klänning!! Ni får se den i sin helhet en annan gång. Vero Moda 300:-


      Vanligt tröja m. snygg rygg! New Yorker 139:-       SNYGG RYGG! Nelly 179:-


Det här är dock långt ifrån allt... haha. 
 



Happy Day

Tjabba Tjena Hallå! Jag har precis duschat och gjort mig lite fräsch. Det är underbart väder ute idag så jag ska placera mig på balkongen i bikini och sola sen, samtidigt som jag ska försöka få lite plugg gjort. Men solen har inte riktigt kommit till balkongen än så då har jag tid att kila ner till ica för att hämta ut min studentklänning som kom idag, wiee! Hoppas den passar! 





Nail art

Åh vilken fin dag det har varit idag! Satte mig ute i solen en stund innan och det var sååå skönt. Hoppas verkligen att det håller sig såhär nu för om det kommer en omgång snö till så dör jag nog. 

Jennie var precis här och klippte ihop en film medans jag satt och nätshoppade. Jag beställde lite grejer så jag kan göra naglarna fina. Jag älskar ju att hålla på med fräcka nageldesigner, men jag har väl inte riktigt haft verktygen för att kunna göra det jag vill... Men nu så!