I'm out

Puuuhhh. Jag är verkligen helt slutkörd efter kvällens spinningpass. Men träning ska ju kännas, annars är det ju ingen idé att träna liksom, hehe. Så nu har jag slängt i mig massa broccoli och blomkål och lyckats återhämta mig något iallafall. Jag måste ju orka packa litegranna, för imon åker jag äntligen upp till Sunne där pojkvännen väntar!!
Så. Himla. Bra. 
 
Det blir nog inte så mycket bloggning i helgen just därför, men vi hörs på måndag igen!




What a day

Herregud vilken dag. Det känns som att hela jag har varit helt borta, haha. Jag har haft överskottsenergi, glömt en massa saker och varit allmänt konstig! Till exempel när jag skulle ta ett vattenglas i matsalen. Jag fyllde glaset som vanligt, men när det var fullt så lät jag det tydligen bara stå kvar där i automaten och gick iväg utan att ta med det. Normalt?! 10 minuter senare utbrister jag: Vem har snott mitt vatten?! HAHA, dog nästan av skratt när jag insåg vad jag hade gjort.
 
Efter skolan stack jag till apoteket för att hämta ut mina mediciner, dem tar ju slut så himla fort, och eftersom min högkostnad är slut så landade allt på 2075 kronor! HELT SJUKT vad dyrt det ska vara att vara sjuk! Det sved i min lilla plånbok...




I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday

Då var den här veckans prov avklarade. Så himla skönt! Nu ska jag bara göra några inlämningar och invänta nästa veckas prov också... Men idag unnade jag mig en HELT pluggfri dag, det behövdes verkligen. 

Gick på cirkelträning idag och det kändes kan jag lova. Jag hoppas att det ger lite träningsvärk imon, och det skulle vara väldigt konstigt om det inte gjorde det, haha. Fixade till lite fint käk efter träningen också. Egentligen borde man väl äta lagad mat med massa proteiner och sånt där, men jag orkade inte ställa mig med det så det fick bli en vitaminbomb istället. Frukt och smoothie ♥




Jag ♥ godis = SANT

Efter dagens ekonomiprov så tyckte jag att jag förtjänade lite godis så jag syndade och köpte mig ett halvt kilo på hemmakväll, trots mitt "godisförbud". Tänkte att jag skulle gottgöra det med att gå en runda ikväll, men nej, det är för blött och jag har ju prov i organisation och ledarskap imon... så nu sitter jag och pluggar, tröstäter godis och tycker synd om mig själv istället. Fint ska det va. 




4 dagar

Har precis genomlidit 90 stycken knäböj och ska nu krypa ner i sängen för att läsa lite i en bok som jag inte riktigt kan släppa taget om. Sen ska jag sova och ladda upp inför morgondagen då det vankas prov och massa plugg. Som belöning för allt plugg får jag en toppenhelg med min kärlek sen. Finns inte mycket som slår det! 

Goooodnatt!!



 
 



På låtsas

Söndag igen. Två veckor kvar till jag kan börja mitt liv igen. Bara två veckor kvar av plugg, stress och panik. Sen kan jag äntligen andas ut hos den jag älskar mest i hela världen. Det ska gå. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för ännu en dag på jobbet. Det är bara fyra timmar som gäller idag, så det ska nog gå relativt smärtfritt! Sen ska jag hem, äta, plugga, träna och sooooova. 

 



Don't give up. OK?

Jag vill verkligen blogga, jag älskar att skriva av mig. Jag älskar att skriva överhuvudtaget. Men de senaste dagarna/veckorna så har jag verkligen inte mått bra, och gör egentligen inte fortfarande. Jag har bokstavligen stressat ihjäl mig till den gränsen att jag inte klarar mer. Jag orkar inte mer.
Jag sover, mycket, men är fortfarande helt utmattad hela tiden. 
Jag vill göra så mycket, men har inte motivationen till att göra något alls. Så även den simplaste lilla saken som att skriva ett blogginlägg kan vara jobbigt att genomföra.
Jag har haft konstant huvudvärk nu i tre dagar och känt mig alldeles skakig i hela kroppen. 
 
Men ikväll tränger den där lilla kämpen sig fram ur mig igen. Jag har har tagit mig igenom jobbiga saker innan och jag ska allt klara det den här gången också. Jag ser framåt och tänker positivt nu. Stressen ska inte få äta upp mig. 

Bild: weheartit



Overthinking

Jag är så trött på allt just nu. Det känns som att jag inte kommer någonvart och alla saker jag måste göra bara samlas i en enda stor klump istället. Jag vet inte varför, men så fort jag har för många bollar i luften så blir jag helt handlingsförlamad, jag tappar lusten till allting. Alla krav trycker ner mig och all den glädje jag känt ett tag nu är helt borta. Det känns som att jag varken räcker eller duger till. 







Jag är så nyttig

Står för tillfället i köket och försöker slänga ihop lite mat! Lax och äggröra med bladspenat får det bli ikväll. Jag har ju börjat mitt lite hälsosammare liv nu. Tränade igår och körde två styrke-pass idag. Rätt slut i hela kroppen nu om jag får säga det själv! Imon blir det dessutom lite till styrka och på torsdag ska jag och Jennie prova oss på lite boxing. Motivationen är tillbaka!!

Min berömda äggröra med bladspenat, supersmarrigt!



Söndag

Fy vad dålig jag är på att uppdatera här! Jag har en hel del att skriva, men jag är så himla lat att det är jobbigt att bara logga in på bloggen haha.

Nu sitter jag iallafall i sängen och lyssnar på musik. Jag skulle behöva plugga till ett prov, men jag orkar verkligen inte. Känner mig helt matt i hela kroppen och varje gång jag ställer mig upp så svartnar det för ögonen, asläskigt! Jaja, ikväll kommer iallafall Jennie och Josse hit för att kolla på någon film som vi hyrde igår. Perfekt avslut på den här helgen! 




Sista dagen på lovet

Idag tog mitt allra sista jullov någonsin slut. Imorgon börjar den sista terminen och sen tar jag studenten. Om bara 158 dagar så står jag där, helt fri. Kan knappt vänta längre!

Jag har i alla fall haft en bra dag. Lämnade inte sängen förrän tolv och sen åkte jag in till värnamo för en körlektion. Hittade lite smågrejer på stan som jag behövde också. Sen har jag bara tagit det lugnt och pluggat lite körkortsteori. Nu får det bli en dusch och sen får det bli en film som avslut på dagen!




2013

Nu är det 2013. En helt ny början. Mitt år började på bästa tänkbara sätt och jag är lyckligare nu än jag har varit på länge. 2013 innebär också för min del att ändra på min livsstil. Jag måste ta tag i saker, få saker gjorda och ta hand om mig själv mycket mer. Så från och med nästa vecka startar jag med träningen och bättre matvanor.

Jag känner på mig att det här året kommer bli någonting alldeles extra ♥