Det perfekta nagellacket


Jag har varit på jakt efter ett vinrött/plommonfärgat nagellack nu till hösten ett tag och i torsdags hittade jag den perfekta färgen från Depend! Hur snyggt?!



Ont i halsen

Vaknade med lite halsont i förrgår, men det gick över under dagen. Tyvärr kom det tillbaka i morse så idag har jag bara vilat, ätit överdrivet mycket frukt och druckit te. Vill verkligen inte bli sjuk nu så jag ska testa alla huskurer jag kommer på! Alla tips är välkomna!



Inget mer Remicade

Läkarbesöket igår gick jättebra! Tillsvidare ska jag inte få Remicade något mer utan istället satsa på att öka en av de tabletterna jag redan har. Det känns så otroligt skönt! Det tar cirka tre månader innan man vet om det räcker, men OM det räcker så betyder det ett mycket friare liv för mig där jag inte är bunden till sjukhus var åttonde vecka! Plus att jag slipper utsätta kroppen för Remicadet! Håller tummarna!



Train like a beast, look like a beuty

Jag har aldrig riktigt haft ett mål med min träning. Träningen har mest varit som ett "måste" för mig. Men nu vet jag verkligen vad jag vill och vad jag tränar för och jag har insett hur viktigt det är! När man har ett mål med träningen så ger man inte upp lika lätt, utan man tar tag i det och fortsätter pressa sig själv tills man är framme vid mållinjen. 

Mellan mars och augusti tränade jag ingenting alls på grund av sjukdom och min kropp tynade bort. Jag har hunnit lägga på mig ett par kilon sedan dess nu, men jag ska försöka gå upp resten i muskler. Jag har en klar bild i huvudet av hur jag vill att min kropp ska se ut och den bilden är min motivation. Efter att ha varit sjuk halva 2013 så är jag så trött på att se klen, smal och ohälsosam ut att jag aldrig vill hamna där igen. Stark, fit och hälsosam är dom nya orden jag strävar efter! 



23 September


Nyss hemkommen från lite provtagning på sjukhuset. Jag har äntligen fått en tid till min läkare, så det är därför. Alltså kommer jag hålla till i Bredaryd fram tills torsdag! Väldigt segt om ni frågar mig, haha. Jag vill tillbaka till Jonathan och Göteborg! Men nu får det bli såhär, måste ju få ordning på kroppen någon gång..  Jag får helt enkelt fördriva tiden här med att träna... och... träna lite till.

Ha det bra! ♥






2013-09-12

Den här träningsvärken tar DÖD på mig! Jag kan knappt gå idag och ännu värre är det att försöka sätta sig ner haha... Trots träningsvärk så har jag iallafall en powerwalk inplanerad med Josefin ikväll och sen får det bli träning av mage, rygg och armar på det. 

Dessutom inledde jag precis min alldeles SISTA vecka med kortison idag! Överlycklig! Och mina små tjockis-kortison-kinder börjar sakta men säkert försvinna. Det går bra nu!!





Träningsvärk och chokladpudding

Jag fullkomligt dödade mina ben och min stackars rumpa igårkväll. Träningsvärken är inte nådig idag kan jag meddela er! Så idag har jag faktiskt tagit en lat dag och skippat allt vad träning heter. Istället har jag gått runt i myskläder och ätit en massa chokladpudding med grädde hela dagen. Inte så dumt faktiskt!! Hehe.

Pojkvännen är iväg på bortamatch och kommer inte hem förrän vid midnatt... så jag ska krypa ner i sängen med datorn nu och se om jag kanske lyckas somna snart. Tiden går liksom fortare då. 

 



Poncho

Jag har blivit stolt ägare till en sånhär fin poncho från Kappahl. Fick den av Jonathans snälla mamma! TACK! Jag älskar den verkligen. Så mysig, fin och perfekt nu till hösten.



New nails

 



Lite nytt


Jag har letat länge efter helt vanliga träningslinnen som inte kostar alltför mycket och igår hittade jag två på Stadiums rea! Jag gav endast 198 kronor för båda. NÖJD!
 



Pannkaksfredag

 
Jonathan har lämnat mig för att spela bortamatch i Växjö så jag sitter ensam i soffan och tröstäter pannkakor med massa sylt. Han kommer inte tillbaka förrän inatt så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på hela kvällen... Jag ska försöka träna lite sen när jag smält pannkakorna iallafall, sen får vi se vad kvällen erbjuder. Känner jag mig själv rätt så hamnar jag förmodligen i soffan med popcorn och choklad haha. Ha en fin fredag ♥



Thursday


Idag håller den här söta lilla saken mig sällskap.
Vi har varit ute och gått en runda och nu myser vi framför tvn samtidigt som jag försöker skriva ihop lite ansökningar jag ska skicka in till olika jobb! Det ska bli skönt att börja jobba, komma in i rutiner och få lite pengar. Hoppas verkligen att jag hittar mig ett jobb fort! 



Två fina

Jag har en tendens att sitta och titta alldeles för mycket på kläder när jag är ensam hemma. Oftast brukar jag hålla mig från att köpa något, men idag kunde jag inte låta bli att klicka hem dessa snygga klänningar från Nelly! Perfekta vardagsklänningar nu till hösten! Längtar så tills dem kommer!



Mina nya ögonstenar


Idag hittade jag verkligen de perfekta bootsen! Snygga, sköna och alldeles, alldeles underbara ♥