Nybakta bullar

Mamma är uppe i Göteborg nu, därför har det blivit lite sämre uppdatering här på bloggen. Igår gick vi på stan hela dagen och idag har vi bakat bullar och mest tagit det lugnt, och ikväll tänkte vi se Hur många kramar finns det i världen? på bio!

Jag är så sjukt trött idag så jag har precis hällt i mig en kopp kaffe och slukat en chokladpudding för att försöka få lite snabb energi och kunna hålla mig vaken kvällen ut, haha. Uppdateringen blir förmodligen bättre efter helgen! 
Ha det fint ♥

Våra fina bullar!



Sjukstuga


Jonathan kom hem tidigt från jobbet idag. Stackarn börjar bli sjuk så jag kör sjukstuga här och tvingar i honom massa te med honung! 

Själv har jag startat dagen med en springtur på en kilometer! Ska försöka göra det till en vana för jag blir så mycket piggare av det. Sen ikväll så kör jag nog på en PW. Träningsmotivationen är verkligen på topp! Hoppas bara att Jonathan inte smittar ner mig med något nu när jag för en gångs skull börjat må bra... haha. 
 
 



Svettigt

Åh herregud vad varmt det är idag. Jag kom nyss hem från en powerwalk med Josefin på drygt 6 kilometer och svettas verkligen som en gris! Varsågoda för den infon haha... Nej nu får det bli en dusch och sen på med myskläderna. Ska försöka slänga ihop lite korv stroganoff ikväll också och sen bara mysa ner mig till idol! 

Ha en bra kväll! ♥

 



Favorit i repris


Gud vad mätt jag är nu. Jag har precis satt i mig en stor portion med lax, bulgur, keso och avokado. Det är verkligen så himla gott! 

Lilla Morris är här på besök nu också, så jag tror att jag ska mysa ner mig i soffan med honom en stund och snart kommer nog Jonathan hem från jobbet förhoppningsvis. Förövrigt så har JAG varit ute och SPRUNGIT idag. Helt galet jag vet. Visserligen var det bara en kilometer... Men ändå, haha...
 



Time to meet some friends

 



Lööööördag

Igår var det verkligen inte min dag. Allting började ju så himla bra på morgonen, men när jag kom fram till stationen i Göteborg och skulle hoppa på tåget hem så fanns det inget tåg. Efter att ha kollat en extra gång på min biljett så insåg jag att jag hade bokat tåget FRÅN Värnamo TILL Göteborg, haha! Snacka om slöseri med pengar... Så jag hoppade på första bästa buss till Borås istället och åkte därifrån till Anderstorp sen. Kände mig verkligen som världens största idiot haha. 

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska försöka vila lite, käka lite och göra mig iordning för lite skoj i Värnamo ikväll! Det är löööööördag! Och jag är pepp på livet! 

 
 
 
 



Morgonpigg

Jag älskar att jag är så morgonpigg. Trots att jag är ledig så går jag liksom för det mesta upp vid halv åtta-åtta så att jag får ut så mycket som möjligt av dagen. Superskönt!!

Nu har jag precis gjort mig iordning och packat lite.. 10.48 går bussen in till stan och sen ska jag med tåget hem till lilla Bredaryd! I helgen blir det jobb för första gången på huuuur länge som helst, men det ska nog gå bra. Och så ska jag passa på att träffa lite kompisar också. Bra helg!

 



Nu tar jag kväll

Wow, jag är verkligen helt slut nu. Jag har spenderat de senaste två timmarna med att springa runt och leta efter en hund som vi trodde hade rymt, men det visade sig att han bara hade gömt sig väldigt väl under ett par skor inne i huset... haha jaja, motion fick jag ju iallafall. 

Och så är jag nyklippt och fin i håret nu också tack vare snälla Josefin! ♥ 







Dagens lunch


Bulgur, keso, lax och ett glas med citronvatten. 
 



2013-08-22

Godmorning!
Sov till nio idag, har käkat lite frukost och nu tänkte jag städa av lägenheten lite snabbt. Det verkar bli fint väder idag också så sen har jag planerat in lite balkonghäng och en lång promenad. Förhoppningsvis ska jag äntligen klippa mig ikväll också!
 
Ha en bra dag ♥



Mellanmål


Jag hatar verkligen smaken och konsistensen på näringsdrycker. Det smakar så konstgjort och är så klibbigt, skummigt och läbbigt det bara kan bli. Men samtidigt är jag oerhört tacksam för att det finns. Tänk bara hur mycket nyttiga ämnen jag får i mig tack vare dem! Och alla extra kalorier är ju bara ett plus för mig just nu. 

Men en sak är säker. Om jag blir dietist i framtiden så ska jag ta fram en näringsdryck som faktiskt smakar gott också. Det blir lite lättare att dricka då ;) 





Sol

Vilket härligt väder Göteborg har bjudit på idag! Jag har suttit på balkongen och njutit av varenda liten solstråle. Man får ju passa på nu innan sommaren tar slut. Fast för min del kan hösten likaväl komma nu. Jag vill klä mig i mysiga koftor, gosa in mig i massa filtar, dricka te och tända en massa ljus när det blir mörkt. Längtar! 

Meeen nu ska jag gå ut på en liten promenad och sen göra en hemmagjord pizza till Jonathan kommer hem från träningen så vi har nåt gott att käka till idol sen. Hejhej!
 
 
 



Pink leopard



 



Godmorgon



Började dagen med scones till frukost idag, så gott! Jag har inte riktigt planerat vad jag ska göra idag. Jag tar dagen lite som den kommer. Jag måste iallafall ta mig ner till affären och handla lite mat, men det är så jobbigt när jag inte har Jonathans bil hemma. Skulle kunna ta bussen, men det känns så osmidigt med tanke på att jag måste storhandla... men jaja, det löser väl sig! 

Talk to you lateroo!
 



Pizzasallad

Jag har fått en grej för pizzasallad på sistone. Tycker det är så himla gott! Och det är faktiskt busenkelt att göra egen! Jag slängde precis ihop den ni ser på bilderna nedan och bara för att jag är så snäll så finns receptet under för er som också blir sugna på att testa. 


Ett halvt vitkålshuvud
2 liter kokande vatten
 
2 korkar ättika
1 dl olja
0,5 dl vatten
0,5 msk socker
2 tsk salt
2 msk oregano
1 tsk svartpeppar
 
Strimla vitkålen (tips: Använd en osthyvel!) och lägg sedan strimlorna i ett durkslag. Koka upp vattnet och häll sedan det över kålen. Låt det rinna av.
 
Gör dressingen under tiden. Blanda alla ingredienser i en bunke och rör om. Häll sedan i kålen i blandningen. Låt stå och svalna i kylen en stund innan servering!

Peace a cake!
 



Träning

Nu när mina värden har blivit mycket bättre så ska jag försöka ta tag i träningen igen. Jag har ju knappt lyft ett finger på fyra-fem månader nu så jag har en väääääldigt lång väg tillbaka. Testade flåset på en powerwalk på drygt tre kilometer idag. Det tog mig en halvtimme och slutade med hjärtklappning haha... Men det är bara att kämpa på! Jag är verkligen inställd på att komma i form och må bra nu, så det känns bra!

 
Och så ska jag försöka hitta tillbaka till mina nyttiga matvanor samtidigt som jag ska få i mig tillräckligt för att gå upp minst fem kilo till. Let's GO!
 






Mina naglar

 



I Bredaryd

Nu är jag hemma i Bredaryd igen! Men bara för en kort stund. Imorgon åker jag med mamma och pappa ner till Falkenberg och sen åker jag med Jonathan därifrån upp till Göteborg igen. Ett himla rännande fram och tillbaka, haha... Men det är skönt att vara hemma en liten stund iallafall, och extra kul ska det bli ikväll för då ska jag till Bambu med ett par saknade vänner som jag knappt träffat sen studenten! God mat och trevligt sällskap, vad mer kan man önska?!


 



Wihooo

Inte för att skryta, men jag tror att jag precis gjorde världens godaste köttfärssås.

 Så. Himla. God.
 



Hemmafru

Jag har haft en toppendag idag och hunnit med sjukt mycket. Vaknade, åt frukost på sängen, kollade lite friidrott, städade lägenheten, storhandlade, tvättade massa kläder, bakade kolakakor, duschade och nu sitter jag och myser i soffan med en kopp kaffe. Lite senare ska jag laga lite käk till min kära pojkvän. Haha, snacka om att jag börjar bli en hemmafru... 


 
 



Walking on sunshine

Jag är så himla glad ikväll. För första gången på länge nu så känner jag faktiskt att allt kommer lösa sig tillslut. Jag är riktigt taggad på vad livet har att erbjuda framöver. PEPP!

 
 
 



Helgen

Jag har haft en SÅ bra helg att det finns inte! Jag och pappa åkte ner till stugan i fredags och på kvällen kom Jonathan dit också. Det har varit strålande sol hela helgen och vi har solat, badat, kollat beachvolleyboll SM och fotbollsmatchen mellan Falkenberg och Örgryte! Och för första gången på länge känner jag att jag mår bättre nu. Lycka!!

Nu ska jag strax åka in till Sjukhuset för en ny omgång med blodprover.. Sen ska jag möta upp mamma för lite lunch och sen ska jag hem och njuta av det fina vädret. So long!




Red roses

Jag kände för att fräscha upp naglarna innan helgen då leopardmönstret börjat försvinna lite.. Så efter lite kladd blev det vita naglar med röda små rosor på!